x
  • İyi Ürün, Uygun Fiyat, Hızlı Teslimat !
  • 600₺ Üzeri Kargo Ücretsiz
  • İyi Ürün, Uygun Fiyat, Hızlı Teslimat !
  • %100 Orjinal Ürün Güvencesi
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Üye Ol
Alışveriş Sepetim
2021 Yılının En Gözde 5 Dermokozmetik Ürünü
05.08.2021

2021 Yılının En Gözde 5 Dermokozmetik Ürünü

Cildimiz için, metabolizmamız için, doğal bileşenlerden aldığı güçle önemli faydalar ortaya koyan dermokozmetik ürünler, birçok ihtiyacımıza hitap ediyor. Saç dökülmesine karşı, ciltte kuruluk ya da sivilce, akne gibi problemlere karşı tercih edilebilen bu ürünler, yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Deri ve cilt sağlığını kapsayan dermatoloji bilimi ile, kozmetiğin bir araya geldiği dermokozmetik ürünlerde istenen cilt bakım ihtiyaçlarına göre ya da cilt tiplerine göre, farklı ürünler ön plana çıkabiliyor. Son dönemde hangi dermokozmetik ürünler popüler diye merak ediyorsanız, 2021 yılının en çok tercih edilen dermokozmetik ürünlerini inceledik.

Yaşlanma karşıtı anti-age ürünler

Cildimiz, ilerleyen yaşlarla birlikte birtakım kırışıklık ya da sıkılık gibi sorunları ortaya çıkarabilir. Ciltte yaşlanma etkisi olarak adlandırılan bu kırışıklık ve sıkılıklar, esasen temelinde belirli doğal bileşenlerin eksikliğinin sonucudur. Bu anlamda yaşlanma karşıtı, yani anti-aging ürünler, cilde daha genç bir hava katmak amacıyla tercih edilen dermokozmetik ürünlerdir. 2021 yılının en çok tercih edilen dermokozmetik ürünlerinden olan anti aging bakım kremleri, cildi besler ve yaşlılık çizgilerini, kırışıklıklarını azaltır. Cildin nem oranını artırarak daha genç bir görünüm sağlayan bu ürünler, yaşlanma geciktirici bakım kremleri olarak tercih ediliyor. Anti-aging özelliğe sahip göz çevresi kremlerini de içeren yaşlanma karşıtı ürünler, bambaşka bir havaya sahip olmanızı sağlayabilir.

Bronzlaştırıcı güneş kremleri

Yaz ayları geldiğinde, güneşin zararlı ışınlarına karşı kendimizi korumak için en çok tercih ettiğimiz ürünler tabii ki güneş kremleri. Bununla birlikte, aynı zamanda bronz bir tene kavuşmak da önemli. Bronzlaştırıcı güneş kremleri, içerdikleri bileşenlerle harika bir şekilde bronzlaşmanızı sağlıyor. Farklı bronzlaştırma seviyelerine sahip güneş kremleri, hem koruyucu bir yapı sunuyor, hem de istenen bronzluğu sunuyor. Cildin yaz dönemlerinde ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri sunan bronzlaştırıcı kremler, harika kokularıyla da iyi bir deneyim sunuyor. 2021’in en iyi dermokozmetik ürünleri içinde yer alan bronzlaştırıcı güneş kremleri, tropikal iklimin esintilerini içeren harika esansları ve etkili bronzlaştırma özelliği ile herkesin sahip olması gereken bir ürün.

Cilt nemlendirici kremler

Yılın her döneminde, cildin en önemli ihtiyaçlarından biri ideal nem dengesini sağlamak. Bu anlamda cilt nemlendiriciler en çok tercih edilen ürünlerden. İnsan cildi, bebeklik ve çocukluk döneminde sıvı miktarının yüksek olması ile yüksek bir yenilenme hızına sahip ve yaş ilerledikçe bu oran düşüyor. Nem ve kolajen yapısının kaybı ise, ciltte yıpranmaya yol açıyor. Nem oranı düşük ciltlerde leke, kırışıklık ve karartıya ek olarak sivilce ve akne gibi sorunlar da görülebilir. Nemlendiricilerin kullanımı, cildin kaybettiği nemi kazanmasını sağlar. Özel yapıları ile, cildin ihtiyaç duyduğu doğal bileşenleri sunan nemlendiriciler, cildin kırışmasını ve yıpranmasını önler. Kuru ve yağlı ciltlerin yanı sıra, karma ve hassas ciltler için özel geliştirilmiş nemlendiricilerle, cilt sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Saç dökülmesi karşıtı şampuanlar

Dermokozmetik ürünleri içinde, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2021’de de en çok tercih edilen ürünler arasında saç dökülmesine karşı etkili şampuanlar geliyor. Farklı saç tiplerinin, dökülmeyi yavaşlatmak, durdurmak için ihtiyaç duyduğu bileşenleri sunan saç dökülmesi karşıtı şampuanlarla hem saç dipleri, hem deri ihtiyacı olan besinleri alabiliyor. B vitamini başta olmak üzere, saç dökülmesine karşı birçok doğal yapıyı barındıran saç dökülmesi karşıtı şampuanlar, cildin vitamin yapısını besliyor. Kadınlarda stres, krem ya da yanlış şampuan kullanımı, hamilelik süreci gibi nedenlerden doğabilen, erkeklerde ise ırsi ya da stres kaynaklı, yanlış kozmetik ürün kullanımı kaynaklı oluşabilen saç dökülmesine karşı kullanabileceğiniz şampuanlar, etkili bir bakım ürünü.

Kepek karşıtı şampuanlar

Kepek şampuanı olarak da bilinen, kepek karşıtı şampuanlar hem erkekler hem de kadınlar tarafından en çok tercih edilen dermokozmetik ürünler arasında. Saç derisi kaynaklı bir sorun olan kepek, saç diplerinde pul şeklinde oluşan ve istenmeyen bir şey. Hava sıcaklığı, kir ya da ter gibi sorunlardan da kaynaklanabilen kepeğe karşı etkili bir çözüm arıyorsanız, kepek önleyici şampuanları kullanabilirsiniz. İçerdikleri özel mineral ve vitaminlerle, derinizi ve saç diplerinizi besleyen kepek karşıtı şampuanlar, bu sorununuza etkili bir çözüm sunuyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.